Daklekkage Barendrecht

Erkende loodgieter BarendrechtDaklekkage Barendrecht

Een nood situatie, ik zoek een Erkende dakdekker uit Barendrecht, gelukkig kon mijn vaste loodgieter uit Barendrecht ook deze dakdekker leveren.

Er moet direct een vakman komen die dit op de juiste manier dit probleem aan mijn dak kan oplossen, echt een klus voor een erkende dakdekker.

Spoed 24/7 en binnen 30 minuten bij u thuis

loodgieter Laren

 

 

Bel ons op 078-2048035

Zelf ben ik niet handig er moet dus direct een erkende spoedservice komen met gediplomeerde vakmensen. Direct de centrale van Erkende Loodgieter Barendrecht 078-2048035 gebeld.

Een vriendelijke mevrouw vroeg mij wat is het probleem is en hoe ze mij snel komen helpen ?

Ik vertelde mijn verhaal en de vrouw stelde mij meteen gerust en gaf aan dat er een nood ploeg was die mij vandaag nog konden helpen.

Mijn muur in de kamer zit onder de vochtplekken en de houten vloer is helemaal nat.

Verschrikkelijk om te zien, de muren zijn pas geverfd en het water loopt langs de muren zo de houten vloer op, ik ben blij met de gedachte dat de erkende loodgieter Barendrecht onderweg is om me te helpen.

Ik zie ook water op de houten vloer liggen het huilen staat me nader dan het lachten. De vloer begint nu al krom te trekken. Deze vloer ligt er pas een paar jaar en en ik ben zo blij met de vloer en er zuinig op. Ik heb net gezien het water loopt via de schoorsteen zo mijn huiskamer in, de erkende loodgieter is inmiddels aanwezig en begint meteen met een noodreparatie en maakt de houten vloer weer droog.

Het hele pand is vorig jaar grondig gerenoveerd en dat is een behoorlijke investering voor mij geweest. Ik ging er dan ook van uit dat ik de e komende 10 jaar weinig kosten aan het onderhoud van mijn pand zou hebben. Mijn budget is dan ook inmiddels minimaal gelukkig had ik nog garantie op de werkzaamheden.

De mevrouw van de spoedcentrale van de Erkende Loodgieter verzekerde mijn dat hun installatie bedrijf goedkoop en met vakkundige en ervaren mensen werken en 24 uur per dag 7 dagen per week met een spoedservice klaar staat.
Een hele opluchting voor mij om dat te horen, nadat de rekende loodgieter een nood reparatie heeft gedaan maken we meteen een afspraak om de volgende dag langs te komen.

De volgende dag stond de erkende loodgieter Barendrecht op het afgesproken tijd stip op de stoep en hebben de nood reparatie vervangen en alles weer vakkundig gemaakt met garantie.
De loodgieter had professionele apparatuur bij zich om met de inspectie van het probleem te beginnen.

De waterschade werd veroorzaak door een daklekkage, eerst ging hij binnen de wateroverlast aanpakken en daarna via een lange door hem mee gebrachte ladder het dak op.

De loodgieter was uiterst vakkundig en had de lekkage snel gevonden.
De dagbedekking welke op de schoorsteen aansloot ,was helaas losgelaten. De hevige regenval van e afgelopen weken had het probleem erger gemaakt.

loodgieter Laren

 

Bel ons op 078-2048035

 

De vakman van de erkende loodgieter Barendrecht begon gelijk aan de reparatie en was redelijk snel klaar. De buren kwamen natuurlijk ook nieuwsgierig kijken en waren ook onder de indruk en vroegen meteen een offerte om ook eens naar hun dak te kijken
Voor mij en de buren voortaan de Erkende loodgieter Barendrecht. Onze favoriet onder de installatie bedrijven.

Bij spoedeisende klussen direct de centrale van de Erkende Loodgieter Barendrecht bellen 078-2048035, 7 dagen per week 24 uur bereikbaar.

Erkende loodgieter Barendrecht | Gootsteen verstopt Barendrecht